Overig

ONVZ brengt NRGY Pro op de markt

ONVZ zorgverzekeraar brengt de Pro versie van de NRGY App naar de markt voor haar corporate klanten. De App heeft als doel de corporate vitaliteitspositie te versterken en helpt gebruikers fit te blijven of te worden.

De zorgverzekeraar heeft ervoor gekozen om zich meer te richten op het voorkomen van ziekten van verzekerden en daar passen applicatie’s zoals de NRGY App goed bij. Samen met bedrijven proberen ze nu ook medewerkers van bedrijven fitter te maken doormiddel van drie testen in de App.

Opvallend is dat ONVZ niks doet met de data die verzameld wordt. De data wordt zoveel mogelijk lokaal opgeslagen en de gecontroleerd door de gebruiker. Het verdienmodel achter de gratis-app is dan ook een raadsel.

Bedrijven die een collectiviteit hebben bij ONVZ kunnen gebruiken maken van de App en rapportages opvragen. Gebruikers zijn geanomimiseerd en bepalen zelf of informatie wordt uitgewisseld. In de nieuwste versie van 1 december 2016 is ook een integratie met de Apple Health mogelijk gemaakt.

De NRGY app is beschikbaar voor Android en iOS – te downloaden via de store of NRGYapp.nl.

Leave a Reply