Maak kennis met de Obi. De meest recente eetrobot die op de markt te verkrijgen is. Obi is intelligent en eenvoudig in zijn bediening waarmee eten zelfstandig kan en overal. Obi is een handzaam product met ingebouwde accu, dit zorgt ervoor dat de gebruiker niet afhankelijk is van de locatie om te eten.

Gebruikers van Obi zijn personen die niet zelfstandig kunnen eten en drinken. Ze hebben aanzienlijke beperkingen in de arm- en handfunctie en zijn zonder hulpmiddel niet in staat om zelfstandig voedsel van een bord af te nemen en naar de mond te brengen of om drank naar de mond te brengen.

Obi biedt rust omdat hun patiënt of familielid onafhankelijkheid verkrijgt, tijdbesparing en de mogelijkheid om ook voor andere patiënten of familieleden te kunnen zorgen. De voornaamste luxe die de eetrobot biedt is de mogelijkheid voor de gebruiker opnieuw deel te nemen aan de sociale aspecten van het eten. En even niet afhankelijk te zijn van een ander. Verder zijn er aanvullende slimme opties zoals het reguleren van eet tempo, per persoon af te stellen waar tevens rekening wordt gehouden met eet gewoonte.

Bron: https://www.focalmeditech.nl